12 Şubat 2013 Salı

Ham kumaş üzeri yağ sökücü

Ham kumaş yağ sökücü ham kumaş üreticilerin sorunlarını ele alarak üretilen bir ürün olan yağ sökücü ile sorunları nasıl ortadan kaldıracağınızı açıklayacağız.Ham Kumaş üzeri yağ sökücü dediğimiz ürünlerin nasıl kullanıldığını nasıl etkili ve başarılı sonuçlar alınacağı konusu hakkında bir anlatım yapacağız.


Ham kumaş işlem görmemiş kumaşlar, işlem görmesi için kumaş üzerinde herhangi bir yağ lekesi yada kir olmaması gerekmektedir, bunun sebebi boyanın yağlı olan kısma tutunamayıp iz şeklinde kalması yada renk tonunun farklılık göstermesine sebebiyet vermektedir.




Solda gördüğünüz resimde ham kumaşın üretimini 3 farklı resimle anlatmaktadır. Görüyoruz ki ham kumaş üretmek için makinalara ihtiyacımız var. Bu makinalardan üretim esnasında ister istemez kumaşa yağ lekeleri sıçramaktadır. Çözüm olarak yağ sökücü uygulanmasıdır.




Ham kumaşlar üretildikten sonra işlem görmesi için hiç bir leke yada kirin bulunmaması gerekmektedir. Özellikle boya görecek bir kumaşta yağ lekesi olması ve işleme girmesi üreticiyi zarara sokacaktır. Yağlı bir yüzeye boya etki etmeyeceği için sarf ettiğiniz emekler boşa çıkacak bunu önlemek için yağ lekesi bulunan bölgeye boya öncesi ham kumaş yağ sökücü ile işlem yapmanız sonunu çözecektir.


Yanda gördüğünüz resimde ham kumaşta yağ lekesi kir,toz vb. lekelerin kontrolü yapılmaktadır. Kontrol yapım aşamasında herhangi bir leke ile karşılaşıldığında hemen ham kumaş yağ sökücü ile müdahale edip sorunu çözebilirsiniz.




Yanda gördüğünüz resimde ham kumaşların işlenmesi için bir sonraki işlemi beklediklerini görüyoruz. Artık temizleme işleminide yaptığımıza göre gönül rahatlığıyla ham kumaşları bir sonraki işleme gönderebilirsiniz.






Önemli not: Ham kumaş yağ sökücü kumaşa zarar verecek hiç bir katkı maddesi içermemekte olup ham kumaş dostu bir yağ sökücüdür.

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri