18 Mart 2013 Pazartesi

Tekstil Alanında Yağ Sökücü

Özellikle tekstil sektöründe konfeksiyon ve kumaş üreticilerinin çok sık karşılaştıkları leke ve yağ problemleri konusunda yardımcı olmak üzere hazırlanmış bir solventtir yağ sökücü. Kumaş ve leke özelliğine bağlı olarak alternatiflerimiz bulunmaktadır. Leke ve yağ üzerine elektrikli tabanca ile sıkınız.Leke ve yağın temizlendiğine emin olduktan sonra kurutunuz.

Tekstil yağ sökücü yanıcı olmayan ve kısa sürede uçma özelliği gösteren temizleme solventi, kumaşa zarar vermediği gibi her türlü yağların çıkarılmasında da etkilidir. Ekonomikliğinin yanı sıra zararlı katkı ihtiva etmeyen ürünümüzün kullanım alanı da çok geniştir.

Tekstil sektöründe ve konfeksiyon sektöründe kumaşların boyama öncesinde ve sonrasında makinelerden bulaşan mineral veya sentetik yağ lekelerinin giderilmesinde kullanılmak üzere hazırlanmış klorlu organik bileşikler karışımıdır. Normal Şartlarda yanıcı değildir. İyi bir çözücü olduğundan kahve, çay, kafein, pamuk ve mumların ekstraksiyonunda kullanılır. Tekstil makinalarının temizliğinde de püskürtme veya daldırma metoduyla kullanılır.

Sentetik esaslı kumaşlarda çeşitli nedenlerden dolayı kumaşa bulaşan yağ ve kir artıklarının kolayca temizlenmesini sağlayan alkali özellikte hidrofilik solvent katkıları içeren, konsantre yapıda çok maksatlı yağ çözücüdür.

Tekstil alanında kullanılabilecek bir diğer ürünümüz olan ham kumaş yağ sökücü özel olarak üretilmiş ve ham kumaş üzerine hiç bir yan etkisi bulunmayan bir yağ sökücüdür.

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri