22 Mart 2013 Cuma

Yağ sökücü

Yağ sökücüler endüstrinin çeşitli alanlarında kullanılan makinelerde zamanla biriken yağ ve yağ tabakaları bu makinelerde çeşitli problemlere yol açmaktadır.Yağ sökücü kimyasallar yağın çeşidi ve türüne göre, aynı zamanda kullanılan endüstriye göre solvent veya asidik olabilir.
Biriken bu yağlar ve yağ katmanlarının içeriğine girerek hidrokarbonları parçalar ve bu kirliliklerin o yüzeyden tamamen çıkmasını sağlar.Kullanılan sanayiye göre yanma noktası yüksek yada etki değerlikleri değişebilen kimyasallar kullanılabilir.

Yağ Sökücü Çeşitleri

  • Boyalı Yüzey Yağ Sökücü - Boyaya zarar vermeyen, uçtuktan sonra kalıntı bırakmayan tüm yağ ve gresleri parçalayarak temizleyen ve korozyon yapmayan kimyasallardır.
  • Makine Yağ Sökücü - Makine yağ sökücü solventlerimiz yanıcı olmayan ve kısa sürede uçma özelliği gösteren temizleme solventleri, yalıtkan olmasının yanı sıra metallere ve kullanılan kumaşa zarar vermediği gibi her türlü yağların çıkarılmasında da etkilidir. Yağları parçalayarak bulunduğu yüzey üzerinden kolayca temizlenmesini sağlar ve yüzeyde kalıntı bırakmaz.
  • Metal Yağ Sökücü - Demirli ve demirsiz metallerden yağ, kir, toz gibi istenmeyen artıkların temizlenmesi için özel olarak üretilmiş, uçucu özellikte, çok amaçlı güçlü temizleme solventidir.
  • Ham Kumaş Yağ Sökücü -  polyester, poplin, viskon gibi sentetik esaslı kumaşlardan yağ ve lekelerinin temizliğinde kullanılır.
  • Tekstil Yağ Sökücü - Yanıcı olmayan ve kısa sürede uçma özelliği gösteren temizleme solventi, kumaşa zarar vermediği gibi her türlü yağların çıkarılmasında da etkilidir. Ekonomikliğinin yanı sıra zararlı katkı ihtiva etmeyen ürünümüzün kullanım alanı da çok geniştir.
  • Zemin Yağ Sökücü - Yüksek ısıya veya kirlenmeye maruz kalmış boyasız yüzeylerde oluşan organik ve inorganik yanmış yağların kirin, yapışmış tortunun ve diğer artıkların kolayca temizlenmesini sağlayan yüksek alkali özellikte çok maksatlı konsantre yağ çözücüdür.
  • Genel Yağ Sökücüler - Endüstride hemen hemen her üretim sektöründe yağ giderme, endüstriyel makine temizleme, motor temizleme, elektronik devre temizleme, tekstil makinalarının temizlenmesi ve genel endüstriyel temizliklerin tümünde solvent kullanılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri