2 Mart 2013 Cumartesi

Sanayide yağ sökücü kullanımı


Sanayide giderek artan rekabete dayanma gücünüzü arttırmak için makinelerinizin sizi yarı yolda bırakmaması gerekmektedir, bu sağlamak için düzenli aralıklarla periyodik bakımların yapılması gerekir. Yağ sökücü bakım ve koruma kimyasalları grubunda yer alan bir üründür. Yağ sökücü makine bakımları yapılırken artık vazgeçilmez ürünler arasında yerini almış ve kendini ispatlamış bir kimyasaldır. 

Yağ sökücüler dediğimizde işletmemizin bir çok bölümünde bu ürünleri kullanma alanları mevcuttur. Örneğin işletme içerisindeki makinelerin yağ sökücü ile temizliği, aynı şekilde makinenin motorunun temizliği, elektrik ve elektronik aksamlarının temizliği gibi. Mesela işletmenizin zeminini ele alacak olursak zaman içinde zeminde lastik izi kir yağ katmanları oluşmakta ve iş kazası riskini artırmaktadır. Bu önlemek için zemin için yağ sökücü kullanarak hem iş kazası riskini ortadan kaldırırız hemde temiz bir ortam elde ederiz. Tekstil sanayide özellikle ham kumaş üreticilerinin kullanabileceği ham kumaş yağ sökücü ürünlerdir.

İşletme yemekhanelerinde her gün yüzlerce kişi yemek yemekte ise oluşacak kirliliği siz düşünün. Bu kirliliği temizlemek için yağ sökücü kullanabilirsiniz, hem sağlık açısından hemde görüntü açısından çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Üretim esnasında ürünlerinize yağ ve istenmeyen kirler meydana gelebilir, yağ sökücü kullanarak bu lekelerden ve yağlardan kurtulabilirsiniz. Ürünleriniz boya işlemi görecek ama öncesinde temizlenmesi gerekiyor yağ sökücü kullanarak temizleyebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi yağ sökücüler işletmenin her bölümünde ihtiyaç duyulan bir kimyasaldır. Burada en çok dikkat edilmesi geren kısım yağ sökücünün kaliteli ve onaylı ürün olmasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri