7 Şubat 2013 Perşembe

Yağ sökücü formülü


Yağ Sökücü kimyasal yapımındaki en önemli nokta, ürünün kıvamının ve berraklığının iyi bir şekilde ayarlanmasıdır. Bu nedenle viskozitesi ve PH ı ayarlanmıştır. PH 7 olmalıdır.

 
Yağ Sökücü Formülü; Yağın çıkarılmasında etkili formüllerdir. Bu kimyaları Evden, sanayiye, sanayiden yaşama kadar her yerde kullanmaktayız. Bu Kimyasallar hayatımızı kolaylaştırdığı gibi zora da sokabilmektedir. Her kimyasal maddenin zararlı içerikli olduğunu bilmekte fayda var.
 
Geçmişte yağ sökme işlemlerini genelde Benzin, mazot, tiner ve gazyağı gibi kimyasalların kullanıldığını hepimiz biliyoruz. Şimdi günümüzde artık bu tür ürünler yerine kimya sanayinin ürettiği yağ sökücü ürünler mevcuttur.
 
Yağ sökücüleri de eski de kullanılan malzemeleri içerdiği için etkisi bu kimyasalların çözücülükte etkileri büyüktür. Bu tür kimyasal maddeler içinde Yağ Sökücü MSDS den onay almak gerekiyor. 
 
Yağ Sökücü Formülü yapılması ve geliştirilmesi basittir. Bu kimyasallar içinde alınacak tedbirler; standart iş güvenlik tedbirlerinin yanında cilt koruyucu kimyasal için, yüz koruyucu tam maske ve su geçirmez kimyasal tulumdur.
 
Yağ Sökücü içinde MSDS güvenlik elden bırakmamaktadır. Her kimyevi madde yapımı gibi yağ çözücülerinde yapım sırası önemlidir. Öncelik – Sonralık ilişkisi vardır.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri