4 Şubat 2013 Pazartesi

Yağ Sökücü Kimyasallar

Yağ Sökücü kimyasallar; Genellikle Beyaz ve tüm tekstil çeşitlerinde güvenle kullanılır. Mutfak ve restoran çamaşırlarındaki ağır kirleri kolayca çözer. Yünlü ve narin çamaşırlarda ana yıkama maddesi olarak kullanılır. Su sertliğinden etkilenmez. Çevre dostudur. Yapımı kolay ve basittir.


Yağ Sökücü Formülü bilmek ve malzemelerin bulunması yeterlidir. Yağ Sökücü Formülündeki malzeme sırası önemlidir. Ortaya çıkan kimyasal ürünün deneyinde yardımcı olacaktır. Bu formüllerin yapımı ne kadar az tehlikesi olsa da MSDS yağ sökücü yapımı güvenliğine önem vermektedir.

Evde de kolaylık yapılacak bu işlem için önlem almak her zamanki gibi şart. Yağ çözücü kimyasallar MSDS için standart iş güvenlik tedbirlerinin yanında cilt koruyucu kimyasal için, yüz koruyucu tam maske ve su geçirmez kimyasal tulum zorunludur. Yapıldıktan sonra denenmesi yapılan kimyasal maddenin kalitesini ve yaparken kullandığınız maddenin kalitesini gösterecektir.

Yağ sökücüler en etkili formüllerdirler. Kimyasalları yaptık dan sonra güvenle kullanabilirsiniz. Yağ Sökücü Formülü ile evde yapılan sıvının denenmesinde de tedbirler alınmak zorunludur. Özellikle ham maddelerde oluşan yağın çözülmesi ve sökülüp atılması oldukça yaralı olacaktır. Formülü yaparken iş ve oluş sırası olmalı ve köpük engelleme kullanılmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

    yag-sokucu.com rss

    Yağ Sökücü

    .

    Çeviri